In een bomvol multifunctioneel centrum De Bolder – Aalanden, Zwolle – heeft CV De Gleuvenskoevers een gezellig Prinsenbal achter de rug. Het is de ‘vooravond’ van een jubileumjaar, want De Gleuvenskoevers vieren volgend carnavalsseizoen haar 44 jarig jubileum.

Een vol programma met een lach en een traan. Bij aanvang van de avond stond de vereniging stil bij het recent overlijden van Bertus Opdam. Bertus was jarenlang eigenaar van De Stoof  in het centrum van Zwolle. Deze vermaarde bar-bistro is jarenlang de hofresidentie van CV de Gleuvenskoevers geweest tijdens het carnaval in Sassendonk

Gevolgd door een aantal optredens van onder andere de dansgardes van CV de Tonnezotters en de Eileuvers en dansgroep Moves werd het al snel een groot feest. Ook presenteerde de dansgarde van deze vereniging haar nieuwe gardedans.

Gedurende de avond waren nog optredens te zien van de Gouden Rimpels en Dorus. Tussendoor klonken er muzikale klanken van DJ Harold en werd om 22:11 uur afscheid genomen van Prinses Star en Adjudant Light. Uiteraard gebeurde dit op zeer ludieke en gepaste wijze.

Om 23:11 uur was het tijd voor de “laatste lichting” en presenteerde het Vorstendom de 44e Hoogheid, Prins Boudewijn, en Adjudanten Rob en Hans aan carnavalvierend Zwolle, Sassendonk. Hiermee is het Prinsendom van Zwolle, Sassendonk compleet en gingen de voetjes nog even van de vloer tijdens de afterparty.

 

Voor alle foto's klik HIER.

  • GaitRighter2021
  • Sligro Zwolle
  • Zoete inval
  • Lars Spijkertuinen
  • Hordal
  • YesGifts

Disclaimer          

Privacy

th